Thursday, June 12, 2008

Separa Merdeka

Salam..

Dengan abes nya exam psychology yg saiko td maka abes la exam written bg dak2 tahun 2 ni..tinggal oral je la lg..harap2 xkena durr tani la..nk raya kat malaysia tahun ni..jd dgn abesnya exam ni aku ade satu game menarik utk dikongsi bersama..hehe..game ni best utk first time main je..

Jadi sila ikuti arahan dan amarannye sblum main utk merasai nikmatnya game ni..

1)Guna latest firefox browser utk best view

2)sila pasang speaker kuat2(ade lagu best..hehe)

3)main sorang2 utk feeling..

4)jgn main tgh2 mlm..

5)sape2 ade sakit jantung, lemah tenaga batin, kencing manis sila jgn main

Ok..tu je..

Lastly, Play At Your Own Risk..hehe


9 comments:

guild_hunterz said...

hahaha...
bnde ni dah bese maen..
dah x takut da..
adoi

madsha_88 said...

ko da main mmg r xbest!

kan aku kate best utk first time je..hehe

ko ni pun..

Anonymous said...

giler!

Rapid.Eye.Movement (REM) said...

bodo gile r !

terkejut aku..naseb baek x mati katak td..aihh!

madsha ko memg nk kene

madsha_88 said...

pd hidup memberatkan bumi je,

baik la mati!!..hehe

p u l a s a r i said...

salam...

lama tak singgah blog ni...hehe

wah2...tgh exam ke...kui2

madsha_88 said...

dah nak abes dah..

tinggal 2 kali oral je lg!..

lain kali, singgah2 la selalu ye..hehe..walaupun jarang update

p u l a s a r i said...

oh...mcm tu ke

insyaAllah sy akan slalu mlawat

oh ya...bg yer komen ttg kegagalan dlm blog sy ya...

hani said...

adoi. sengal nye game ni..