Friday, November 20, 2009

Jom Mencalon!


Marilah Sama-Sama Menunaikan Kewajipan!
Jadilah Rakyat PERUBATAN Yang Bertanggungjawab!
Jom Mencalon!

Tempat : ARMA
Masa : 9pg-4ptg

Calon Presiden Pilihan Hati : Mohd Asyraf B Mohd Isa
Calon Timb Presiden 2 : Natrah Ahmad Kamil


p/s : saini, ko rilek r dulu!..naik setangga-setangga r..hehe

15 comments:

Jackster said...

the same script..

tawn lepas pn kite calonkan sorang tawn 5 (abg wafi) n sorang tawn 4 (abg acap) tp kite bg abg wafi mng walaupn tawn 5 tu susah

jgn undi calon kerana tawn belajar, abg kadir boleh buat, abg wafi boleh buat, xkn la abg acap xle buat hehe

Presiden: Abg Acap Isa
Timb Presiden: Saini @ Damak
S/u: Imdad @ Damak
Bendahari: Copuk
Timb Presiden 2: xde yg bkenan di hati haha

Make The Right Call =D

madsha_88 said...

betul tu jack!

xtau la kot2 start tahun acap isa ni, tahun 5 jd susah..hehe

lg pun ramai gak nk acap isa jd pres!

kalo acap isa lwn husaini, dan acap isa kalah..maknanya acap isa akan duk bawah husaini..

boleh je tp xmacho r..haha

pape pon! undi di tangan anda!
anda lebih berhak utk menentukannya!

jom g mencalon!

Tobibah Ainy said...
This comment has been removed by the author.
Jackster said...

um bg Ainy je la jadi Timb Pres 2 haha

Muhammad Warouq bin Qamar said...

abg wafi ada cakap kat aku, sepatutnye tahun 5 dah tak payah la kacau. dia sendri rs susah masa jadi pres. baik undi je tahun 4 jd pres. lagipon kate abg wafi,pemikiran dak2 tahun 4 ke bawah ni dah lain. dah tak same dengan pemikiran tahun 5 dan ke atas. korg lebih advance,program banyak yg difikirkan, semangat pesatuan dll. kalo tahun 5 naik jd pres,susah dia nak cath up dgn idea2 pesatuan yg bijak2 dan smgt mcm korg.

sian acap weh. vote for others! letak je la sape2 tahun 4,aku sokong je.

Jackster said...

um act tu jugak antara sbb aku prefer abg acap jadi pres, nak balancekan smgt bpersatuan yg melampau di kalangan ahli2 dewasa kini (ces ayat), pemikiran tawn5 yg lagi matang tu pn bagi advantage gak

kalo abg acap mmg xnk then aku xkn pakse2 n promote2, tp kalo die 50-50 then aku akn ckp die bley buat

ces byk ckp pulak aku ni

yet still, kalo saini jadi pres ttap x menjadi mslh bg aku, harap abg acap ade je kalo x mmg aku da all out promote saini, go saini go =D

eh madsha pn nk jugak haha

-study la wei-

madsha_88 said...

to warouq : aku xkesah pun acap isa ke husaini ke jd pres, kerana pd diri mereka ada kelebihan masing2..

cuma, apa yg membuatkan aku lbih suka memilih acap isa instead of husaini, sbb nk jaga "persepsi" je!

aku cam xleh terima senior duk bwh junior..hehe..tu je!

kalau acap isa terus xbertanding lg baik aku rase drpd menjadi "orang suruhan" husaini nanti!

lg pun acap isa tu kan "comel"..haha..akhawat pasti suka..auw2..

ni from my point of view la..dan aku sgt meraikan perbezaan!..justeru xmemaksa org lain menerima pandangan aku!

vote for acap isa!

"memimpin perubatan"

madsha_88 said...
This comment has been removed by the author.
Jackster said...
This comment has been removed by a blog administrator.
madsha_88 said...
This comment has been removed by the author.
Jackster said...
This comment has been removed by a blog administrator.
madsha_88 said...
This comment has been removed by the author.
madsha_88 said...
This comment has been removed by the author.
rem said...
This comment has been removed by a blog administrator.
鐵火卷John said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社